Natura Reface

Natura Reface

De producten van Revebel bevatten alleen natuurlijke ingredienten en zijn niet op dieren getest. Ze zijn niet alleen van hoogwaardige kwaliteit, maar ook geheel afgestemd op de huid. Revebel gaat namelijk uit van het volgende principe; Elke huid moet worden behandeld gebaseerd op zijn specifieke problemen. Elk probleem moet worden behandeld gebaseerd op het aanwezige huidtype.

Uit dit principe is de Natura Refacelijn ontstaan. Een lijn die de verschillende aspecten van de huid aanpakt en ondersteunt. De lijn bestaat uit;

  • Reinigende producten; deze zorgen voor een optimale reiniging en bereiden de huid voor op een behandeling zonder de huid te veranderen.
  • Complexen; krachtige werkstoffen die de huidproblemen aanpakken. Door verschillende complexen te combineren kunnen er meerdere problemen tegelijk aangepakt worden.
  • Cremes en maskers; speciaal ontwikkeld op huidtype. Ze “onderwijzen” de huid hoe te produceren wat het nodig heeft. Samen met de complexen zorgen ze voor een hoogwaardige, professionele en persoonlijk aangepaste behandeling. Natuurlijk zijn er ook speciaal voor thuis ontwikkelde producten, zodat u ook zelf uw huid optimaal kan verzorgen.